Estrenada al cinema Aribau de Barcelona el 13 de juliol, amb una assistència de 1.200 persones. Una pel·lícula meravellosa!

El dia 6 d’octubre es va projectar a Madrid en el cinema de la Premsa a Callao i el passat 8 de setembre a Eivissa. També es podrà veure en sales comercials.

Una pel·lícula de Miguel Ángel Tobías

Per més informació:

naiara@rbcomunicalo.com

RISING NEPAL explica la història de diferents personatges: dos germans cecs (Sushil i Basudev Adhikari), el director de la nostra Escola de Cuina Mitho Chha a Katmandú (Debendra Pokharel) i la seva mare, una estudiant (Dechen Tamang) del desaparegut vall de Langtang i el seu pare Sherpa, i un monjo tibetà (El Mestre Gelek Tsanduk). Amb ells, recorrem el país i coneixem diferents històries de superació que ens ensenyen que, tot i les adversitats, un altre món és possible. Segons la filosofia Budista: “Per ser feliços cal ser bones persones i tenir bona conducta”.

Una pel·lícula documental centrada en la solidaritat de les persones, l’amor, l’amistat, la valentia i la saviesa. “RISING NEPAL” apel·la al més profund de la consciència humana i ens submergeix en un viatge de reflexió sobre el resultat de les nostres accions i la capacitat d’ajuda davant els que més ho necessiten.

Un dels protagonistes de la pel·lícula RISING NEPAL és Debendra Pokharel, el director del projecte del Nepal Aki de l´Escola de Cuina Mitho Chha Kathmandu, en la pel·lícula també s’explica en què consisteix aquest projecte destinat per als joves en risc d’exclusió social procedents d’orfenats, d’ONGs locals , etc., oferint formació gratuïta i intentar garantir-los un futur en el món de l’hostaleria

Rising_in_Nepal