Fotografia de 10 dels 12 alumnes que Nepal Aki beca en aquest any 2017 per a la seva educació superior en el Pushpalal Memorial College de Kàtmandu. Aquestes beques es van iniciar l´any passat i és intenció de seguir amb elles en els propers anys, destinades a joves afectats pels terratrèmols i amb necessitats econòmiques.

Salutacions cordials i gràcies a Ramesh Khatiwada, Chhanda Prasad Acharya, Nepal Aki i altres organitzacions involucrades directament o indirectament en ajudar a 12 estudiants, víctimes de terratrèmols d’àrees rurals, perquè puguin estudiar a la Universitat Memorial Pushpalal. Aquest estímul ens dóna una nova energia i ens ajuda a assolir el nostre objectiu. Gràcies a tots en nom dels estudiants.

  Nansa Ramesh Lamichhane

Molta sort a tots ells!!!

Pel proper any 2018 i perquè aquests joves puguin seguir estudiant hem pensat en persones o famílies que puguin fer-se càrrec de la seva formació. Interessats / des escriure a:

info@nepal-aki.org