Volem agrair a Teresa Gonzalez i tota l’organització de la Jornada de Teràpies Naturals que es va celebrar el passat dissabte dia 4 de febrer al Círculo Àgora de Madrid, Durant aquesta maratoniana jornada, des de les deu del matí fins a les deu de la nit, 20 persones entre professionals i organitzadors van oferir teràpies naturals com massatge amb Bols Tibetans, Quiromassatge, massatge Metamòrfic, Drenatge, Columna Vertebral, massatge Tai, Reiki, etc. L’assistència ha estat més gran de l’esperada dins d’un bon ambient i companyerisme. Es van recaptar 1,110 euros que aniran destinats als nostres projectes que són oferir beques d’estudis per als nens i joves dels centres que treballem i la nostra Escola de Cuina Mitho Chha.
Moltes gràcies pel vostre treball, esforç i solidaritat en nom del Nepal Aki !!!

t_1

t_3

t_4

t_2