Al devastador terratrèmol al Nepal l’any 2015 van morir milers de persones i moltes infaestructuras van ser destruïdes, de la mateixa manera va portar canvis en la mentalitat, en l’actitud, comportament i en la psicologia de les persones, especialment aquest impacte va ser més acusat en la psicologies infantils: van ser detectats comportaments com ara malsons, impacte aterridor del (s) terratrèmol (s), insomni i una pertorbació en les activitats normals en l’educació i altres activitats quotidianes. Per fer front a aquests problemes professionals, estudiants i voluntaris de la psicologia infantil es van mobilitzar en diferents centres, sota la responsabilitat d’un director del Projecte.

Els objectius bàsics són:
  • Ajudar els nens a sortir dels impactes socio-psicològics negatius després del terratrèmol.
  • Ajudar-los a tornar a la vida normal involucrant-los en diferents treballs creatius utilitzant diferents eines i metodologías.

Beneficiats d’aquest Projecte:

  • 4.938 nens de 173 diferents centres.
  • 250 nens de l’Escola Sunrise en Gurjubhanjyang a Nuwakot.
  • 13 Psico-consellers van ser entrenats especialment per treballar en centres relacionats amb nens com llars, escoles i comunitats.
En total més de 5.000 nens beneficiats !!!
Us adjuntem l’informe complet d’aquest Projecte en el següent enllaç

chfn reportz_3