Nepal Aki es va crear l’any 2004. Els nostres projectes estan enfocats a l’educació: apadrinaments, beques d’estudis i en l’any 2012 vam fundar l’Escola de Cuina Mitho Chha, per donar a joves amb risc d’exclusió social una formació gratuïta professional en el món hostaleria perquè puguin tenir un futur autònom. Aquest és el nostre lema. Volem agrair des d’aquí a totes a aquelles persones que tant al Nepal com fora del Nepal estan treballant perquè els nostres projectes segueixin endavant.

Nepal Aki was created in 2004. Our projects are focused on education: sponsorship, scholarships and in 2012 we founded the Cocina Mitho Chha Cooking School, to give young people at risk of social exclusion free professional training in the world of hospitality so that they can have an autonomous future. This is our motto. We want to thank from here all those people who both in Nepal and outside Nepal are working to keep our projects going.