Us adjuntem l’informe corresponent al mes d’agost i dels primers 10 dies de setembre del Psycosocial Conselling & Managment destinat a aquells nens i nenes dels orfenats per tractar les seqüeles psíquiques derivades dels terratrèmols. Aquest programa està dirigit per la Federació d’orfenats i cases d’acollida de Nepal, (Children Home Federation of Nepal chfn) i finançat pel Nepal Aki. Al gener de 2016 va començar. el treball de camp del projecte. Han visitat orfenats i escoles de de la Vall de Katmandú. En aquests dies s’han visitat els següents centres:

  • Disabled Service Association, Bungamati, Lalitpur, Nepal
  • Help Nepal Network, Dhulikhel
  • Shradda Children Home, Talchikhel, Lalitpur
  • Social Development Organization Nepal (SDO-Nepal), Tokha Munacipality-9, Dhapasi, Kathmandu, Nepal.

CHFN-Newsletter_August_September_2017