Aquest any hem celebrat la nostra Assemblea General anual al Casal de les Gunyoles de la Secuita (Tarragona), des d’aqui volem agrair la seva presència a tots els assistents així com a la Sra. Olga Masgoret, representant de l’Alcalde a les Gunyoles i Regidora de Medi i Serveis Socials i Sanitat, i al Sr. Eudald Roca, alcalde de la Secuita, que també van estar presents en la nostra Assemblea.


L‘església del Sagrat Cor de Vistabella és una església modernista del nucli de Vistabella del municipi de la Secuita, al Tarragonès. Va ser declarada Bé Cultural d’Interès Nacional a Catalunya a l’any 2011. Es va delimitar un entorn de protecció per garantir la correcta visualització del monument.
Per a alguns estudiosos, l’església de Vistabella és l’obra monumental per antonomàsia de l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol i Gibert.