Volem agrair a l‘Escola Casp de Barcelona i especialment als alumnes i professors / es del primer cicle de l’ESO, així com a Hèctor Molero que ha estat a Nepal realitzant un voluntariat com a professor a l’Escola de Hree Jalkanyadevia en Lakuribot (Gorkha ) i coordinant l’ajuda rebuda per l’Escola Casp.

La zona de Gorkha va ser la de les més castigades en el terratrèmol de l’any 2015 i s’està reconstruint des de llavors.

De l’ajuda rebuda s’inverteix 4.000 euros en:

  • Instal·lació elèctrica per al’escola
  • Millores a la biblioteca
  • Millores a la sala d’ordinadors
  • Material escolar i esportiu per a l’Educació Física

Altres 2.500 euros es van a invertir a la Cooperativa Agrícola de Lakuribot que és una cooperativa formada per més de 100 associats i que té una repercussió directa en el creixement econòmic de la comunitat que es realitza en diferents projectes.

Aquesta és la primera fase del Projecte del’Escola Casp que tindrà una continuïtat en els pròxims anys.

Moltes gràcies a tots/es!