La situació al Nepal pel que fa a l’Covid-19 és dramàtica no tant pel nombre de casos de la transmissió sinó sobretot per les conseqüències que suposa per a la població el confinament i la consegüent paralització de l’economia. Així doncs prestem la nostra col·laboració amb el repartiment de bosses d’aliments per a la població més necessitada que es realitza des de l’Escola de Cuina Mitho Chha a Kàtmandu amb Debendra Pokharel al seu front. L’Escola Casp de Barcelona lliura els diners recollits durant aquest any entre els seus alumnes (1.300 euros) per pal·liar els efectes de l’escassetat d’aliments, juntament amb una altra aportació de Nepal Aki i altres donants per un import de 500 euros que ens han fet arribar mitjançant una recaptació de fons. En total 1.800 euros destinats a pal·liar les necessitats bàsiques.

A tots ells els volem agrair des d’aquí la seva solidaritat !!!