Hem començat la distribució de kits mèdics d’emergència per al coronavirus en col·laboració amb diversos simpatitzants, donants, voluntaris, treballadors sanitaris, representants de persones, ONG´s, ONG.s internacionals i governs locals. Actualment, estem recopilant kits mèdics d’emergència per als pacients de Covid-19 segons la recomanació feta pels metges.

Ja hem enviat  mèdics al municipi de Barpak Sulikot (Gorkha),  segons la demanda dels locals i del govern. El nostre principal objectiu d’aquest programa és donar suport a les persones que ho necessiten en aquest moment de crisi.

La llista d’elements mèdics per a pacients amb covid-19 són STHALIN INH, ENCLAVE 625, CODOMOL TAB, SEFROL 60 K, CHEWVIT TAB, ZINCOMIND DT, BETA 2 EXP, TUS Q X i MÀSCARA QUIRÚRGICA.

La llista d’equips mèdics per a equips de voluntaris i sanitaris és el conjunt de EPI, oxímetre de pols, termòmetre i desinfectant.

Més avall podeu veure com es pot dur a terme aquesta col·laboració