En aquest any de 2021 es compleixen 10 anys de la posada en marxa de el projecte del Nepal Aki de l’Escola de Cuina Mitho Chha. Us adjuntem una entrada del nostre bloc del mes de desembre de l’any 2010 en el qual apuntàvem les nostres expectatives amb el projecte:

“Dir-vos que amb l’entrada de l’any nou es posa en marxa el projecte de l’Escola de Cuina Mitho Chha a Katmandú. Ja tenim la casa que s´ha llogat, amb una important porció de terreny, en una bona ubicació a la ciutat de Katmandú . Marta Delgado, directora de el projecte del Nepal Aki, està treballant a Katmandú des del passat mes de juny. Es tracta d’un repte important per a l’Associació, la seva raó futura d’existir. Pensem en aquells nens / es que sortiràn dels orfenats i podrem oferir-los un ofici en un sector, el turístic, que és un dels més importants de país (… / …) “(24-12-2010).

Doncs en aquests 10 anys s’han complert les expectatives que teníem posades en aquest projecte, s’han superat situacions complicades com el terratrèmol de l’any 2015, la Covid de l’any 2020, encara vigent, però seguim fidels als nostres principis que és la de formar aquells joves en risc d’exclusió social en el món de l’hostaleria.

També volem agrair al nostre director de el projecte, Debendra Pokharel, per aquests deu anys que ha estat i segueix estant a el front, també moltes gràcies a tots i totes els que feu possible aquest projecte d’una manera o altra,

Nepal Aki