Com creiem que l’educació és el igualador de les condicions dels humans, el volant de la maquinària social, l´any 2012 vam posar en marxa una escola de cuina a Katmandú. Situada darrere dels murs del Palau, en l’enclavament diplomàtic de Lazimpat i envoltat en un jardí emmurallat, l’Escola de Cuina Mitho Chha compta amb dos bells edificis antics: una casa residencial i un restaurant. En conjunt ofereixen tranquil·litat i un respir de l’enrenou de la ciutat. El nostre objectiu és oferir als clients un allotjament senzill i un servei de restaurant a l’interior, a la terrassa o al jardí.

No obstant Mitho Chha és molt més …

L’economia del Nepal es basa en l’agricultura de subsistència, amb molt el sector cada vegada més gran de l’economia és el turisme. Estem interessats en formar els joves per treballar en el sector serveis, donar-los les habilitats per trobar feina des d´un petit cafè de família o en un hotel de cinc estrelles. La formació i l’experiència són les claus per trobar una feina a llarg termini i l’obtenció d’un estil de vida independent. Nepal Aki va recaptar diners de donacions de membres i simpatitzants per obrir aquesta Escola de formació destinada per als joves en risc d’exclusió social procedents d’orfenats, d’ONGs locals, etc. Els oferim formació  i intentem garantir-los un futur en el món de l’hostaleria.

Apadrinem a nens i nenes dels orfenats i cases d´acollida per pagar-los la seva educació. El finançament procedeix de persones o famílies que es fan càrrec del cost d’aquesta educació mitjançant el pagament d’una quota mensual.

Programes educatius.

My_Home