L’ASSOCIACIÓ NEPAL AKI PER L’AJUDA DELS NENS I NENES DE NEPAL és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 2004 per pares i mares adoptants de nens i nenes de Nepal. Inscrita en el Registre d’Entitats del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 31608. L’any 2010 l’entitat va ser declarada d’utilitat pública per la Generalitat de Catalunya. (DOGC núm 5602, de 7 d’abril de 2010).

Nepal Aki va ser creada amb la finalitat d’ajudar i oferir suport als nens i nenes de Nepal. El treball de Nepal Aki se centra en aquests nens orfes o amb famílies de pocs recursos que es troben recollits en orfenats o centres d’acollida.

Pretenem millorar les necessitats educatives, sanitàries i l’alimentació d’aquests nens, facilitar el seu desenvolupament personal i oferir-los l’opció de disposar d’un present i un futur autònom en el seu entorn. I amb la creació de l’Escola de Cuina Mitho Chha en l’any 2012 vam ampliar aquesta ajuda a joves i dones amb risc d’exclusió social donant-los una formació en el món de l’hostaleria

Al Nepal opera una associació de nom Nepal Aki Association que està integrada per nepalesos segons exigeix la legislació nepalesa reguladora de la matèria. Aquesta entitat col·labora amb Nepal Aki. Des del 21 de març de 2017 Nepal Aki Association és membre del Social Welfare Council del Govern de Nepal, l’equivalent al Nepal al reconeixement que tenim concedit com a entitat d’Utilitat Pública des de l’any 2010.

Tibidabo

TORTOSA